Mevrouw Marie-Josée De Meersman

Photo 794164
Woonachtig te Aalst (9300, België)
Geboren te Asse (1730, België) op dinsdag 5 maart 1957
Overleden te Aalst (9300, België) op zaterdag 28 oktober 2023 op 66 jarige leeftijd
Echtgenote van Mijnheer Rudi Schollaert

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 31 oktober 2023.
De laatste wijziging dateert van vrijdag 3 november 2023.

22 berichten (15 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Beste familie van Minneke, Ik heb Minneke bijna 30 jaar als een héél fijne collega gekend én gewaardeerd. Minneke was altijd goed gezind en steeds bereid om iedereen te helpen. Kortom een hart van goud! Iedereen zal haar missen... Veel sterkte! Nico

Nico Haché- 7/11/2023

Rouwbetuigingen 

Steven en familie,
Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie geliefde.
Sterkte

Wim en Elsie Diependaele-Buyl- 5/11/2023

Rouwbetuigingen 

Mijn lieve schat joseke ik ga je zo verschrikkelijk hard missen.Heel veel sterkte aan de famillie ik vind ht zo verschrikkelijk 😪😪😪

Carmen De pauw- 4/11/2023

Rouwbetuigingen 

M'n lieve Minneke, het raakt me te lezen dat je overleden bent. Ik hoop dat je wat hebt kunnen genieten van je pensioen. Tijd met de kleinkinderen (je was er zo ongelofelijk trots op), met je zoon en sharon, met Rudi en met de familie. Dat je tijd hebt gekregen om al je boekjes te lezen die je verzameld had. Je had zo'n groot hart. Den d.a.s. was niet hetzelfde zonder jou. Ik hoop dat jullie troost vinden als familie bij elkaar. Weet dat Minneke voor haar collega's veel betekend heeft. Zoals Minneke, zo waren er geen 2. Mijn oprechte deelneming. Maaike, ex-collega d.a.s.

Maaike Loosvelt- 3/11/2023

Rouwbetuigingen 

Marie-Josée(ke), wat een oneerlijk gevecht heb je toch gestreden!

Iemand met jouw vriendelijke inborst, onmeetbare behulpzaamheid, bescheidenheid, eerlijkheid en rechtvaardigheid verdiende méér tijd bij je familie én een eerlijkere strijd.

Ik ga nooit vergeten hoe goed je voor ons meme – meter Jeanne – heb gezorgd. Meme was altijd zo in de wolken op de dagen dat jij op bezoek kwam! Ik hoop dat jullie ginder boven elkaar terug al hebben getroffen, geef ze een knuffel van ons!

Ik ga nooit vergeten hoe we destijds nog met meme en pepe op bezoek kwamen naar ‘Ten Bos’. Dit was als kind voor mij bijna een ‘reis’ om naar jullie buitenverblijf te mogen komen om daar te spelen in het bos met Steven, Urbanus strips te lezen binnen, en te genieten van een gebakje met koffie. Ik herinner mij ook nog vaag ergens een soort waterput en een brugje over een vijver.

Sta mij toe te zeggen dat je zeer dapper hebt gestreden – zelf zou ik zoveel kracht en moed niet kunnen opbrengen.

Rudi, Steven en familie … het gemis moet onwaarschijnlijk groot zijn.

Met mijn hart en gedachten ben ik bij jullie en ik hoop dat het groot gat met jullie immens verdriet binnenkort opgevuld kan worden met warme herinneringen.

Sterkte,
Peter en Anneke

Peter Meert- 2/11/2023


De andere berichten ...