Begrafenissen BRUYLAND

De rouwbetuigingen

Photo 509845Mevrouw Linda Bonte
Innige deelneming.
Moge de Vader van tedere barmhartigheid jullie troosten en sterken. Wij zien er vurig naar uit al onze dierbaren die in de dood slapen te verwelkomen in Jehovahs nieuwe samenstel.
Photo 509218Mevrouw Miranda De Decker
Moeder ook al waren we niet de beste vrienden hadden we vaak ruzie toch zal ik u inorme missen je blijft in mijn hart zitten met de mooie momente en de mindere momenten ik hou van je ik zeg je niet vaarwel maar tot ziens
Photo 509218Mevrouw Miranda De Decker
Jou te moeten missen valt ons zwaar het ga je goed
Veel sterkte aan iedereen die nu in verdriet en ongeloof is
Photo 504647Mevrouw Gisèle Vanhove
Innige deelneming met het verlies van je mooie, lieve & sympathieke vrouw.
Sterke
Peter, Fredi & Marine
Photo 505414Mijnheer Paul De Neve
Beste Anja, Maya en familie,
Oprechte deelneming en veel sterkte toegewenst bij het overlijden van uw papa.
Mario Arijs en het Argenta Team
Photo 504647Mevrouw Gisèle Vanhove
Dag André,

Wij ontvingen het bericht van het overlijden van je lieve vrouw Gisèle. Helaas is het lang geleden dat we elkaar nog ontmoet hebben maar we hebben een zeer mooie herinnering aan je dappere vrouw. Zij begreep als geen ander de moeilijke periode die wij meemaakten bij het ziekteproces van onze zoon, en, ondanks haar eigen lichamelijke lijden, bood ze ons steeds een troostend en opbeurend woord. Als geen ander begrijpen wij haar beslissing om uiteindelijk uit haar lijden verlost te worden. André, wij zijn ervan overtuigd dat Gisèle u de nodige energie heeft gegeven om verder positief door het leven te gaan. Probeer vooral nog een beetje te 'genieten' van de mooie dingen in het leven, Gisèle zou niet anders willen.
‘Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt’
Warme groeten en veel sterkte,
Willy&Marleen
Photo 504647Mevrouw Gisèle Vanhove
Goeie gebuur Andre, ons oprechte deelneming bij dit véél te vroege en plotse overlijden van Gisele. véél sterkte bij de verwerking hiervan.
Photo 503561Mijnheer Toni Cooman
Innige deelneming,veel sterkte aan de familie vanwege collega van Tech Data.
Familie Van der Elst Yvan- Jacobs Inge.
Photo 503561Mijnheer Toni Cooman
Onze oprechte deelneming met het overlijden van onze vriend en carnavalist Toni. Vanwege de oud-voorzitter van Akv Drolleg.
Photo 500377Mijnheer Gunther Roelandt
Onze oprechte innge deelneming. Veel sterkte en moed in deze moeilijke periode.
Sam ( papa Joachim en Nikki) Katharina en Emely.
Photo 500716Mijnheer Octaaf Torrekens
Mijn oprechte deelneming voor de ganse familie. Veel sterkte in deze donkere dagen.

Octaaf. Jaren heb je voor Rosa gezorgd. Sinds haar overlijden miste je haar dagelijks en ging je gezondheid je ook parten spelen. Hopelijk zitten jullie nu terug zij aan zij, waar dit ook mag zijn.
Photo 500377Mijnheer Gunther Roelandt
Innige deelneming
Alle steun en medeleven om dit intense verdriet te dragen
Het zal soms zwaar en moeilijk zijn zeker de komende dagen ...
Herinneringen worden gekoeseterd, soms met een lach, soms met een traan...
Maar vertrouwd erop dat er een tijd komt dat het ook weer zal gaan .
Woorden kunnen een steun zijn maar ‘t is de tijd die het verdriet zacht ...
Daarom voor nu, heel veel sterkte
En voor de toekomst ,rust en kracht .

(De mama van Van der Haegen Evi en schoonzoon Jan heb Gunther een paar keer gezien bij hun thuis en was een heel vriendelijke en sympathieke mens .)
Photo 499128Dokter Michel Debeuckelaere
Via De Standaard heb ik het overlijden vernomen van Dr. Michel Debeuckelaere, een collega geneesheer-acupuncturist en vriend, die we gedurende bijna 30 jaren ontmoet hebben in de BVGA en die onverdroten de seminars van Paul Nogier en René Bourdiol bijwoonde.
Wij zullen het aandenken behouden van een discrete en beminnelijke collega, die steeds de wens had zijn kennis in acupunctuur, auriculotherapie en manuele geneeskunde te verrijken.

Ik bied onze oprechte condoleances aan de familie aan, alsook in naam van de Belgische Vereniging der Geneeheren Acupuncturisten.

Dr. Robert Rinchart,

Ex-penningmeester van de BVGA-ABMA
Photo 499128Dokter Michel Debeuckelaere
Beste Familie,
Het was een voorrecht om jarenlang patient te mogen zijn bij "de dokter", uw echtgenoot/vader.
Zijn sublieme vakkennis, zijn beschikbaarheid ten alle tijde voor mij en mijn gezin en vooral zijn warme persoonlijkheid, hebben wij steeds gewaardeerd en zullen wij nooit vergeten.
Wij wensen u veel sterkte toe om het verlies van deze bijzondere mens te verwerken en moge alle goede herinneringen aan hem daarbij een troost zijn..

Linda DE BRUYNE
Photo 496787Mijnheer Willy De Bruecker
Innige deelneming. Veel sterkte met het verlies van een dierbare ouder. Vera en Yannick Martinez-De Moor
Photo 496787Mijnheer Willy De Bruecker
Aan familie en kleinkinderen,Beste Antoon,Karen,Joris en Liesbeth, deze morgen vernam ik het droevige nieuws van het heengaan van uw papa en grootvader,gelieve mijn oprechte christelijke deelneming te aanvaarden in deze zware beproeving,Weet dat ik met jullie meeleef,gedenk uw pa en grootvader in de gelukkige,zorgeloze,periode van jullie leven,denk aan de goede momenten zodat deze de pijn en verdriet van vandaag overschrijven,sluit de gelederen als kinderen en kleinkinderen,want dit is de grootste wens van ieder ouder,en blijf papa en grootvader steeds in uw gedachten en hart houden,dat zal hem onsterfelijk maken,Iemand verliezen waarvan je hield doet ontzettend pijn weet ik uit ervaring,Moge hij rusten in vrede,heeft dit wel verdiend.Innige Christelijke deelneming; Philip,Natasha en kinderen. Veel sterkte !
Photo 496787Mijnheer Willy De Bruecker
Wij willen u veel sterkte wensen bij het overlijden van uw dierbare.

Directie Nebim-groep
Photo 496787Mijnheer Willy De Bruecker
Innige deelneming vanwege de directie en het personeel van EMV nv
Photo 496787Mijnheer Willy De Bruecker
Innige deelneming, veel sterkte in deze moeilijke periode.
't Vijverhof, Marc, Martine, Glenn en Karen
Photo 495322Mijnheer Dirk Verbrugge
Aan Veronique en familie wil ik mijn oprechte deelneming betuigen bij het overlijden van Dirk. Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden.
Photo 495322Mijnheer Dirk Verbrugge
Veel sterkte aan Veronique, Lena en Marc. We zullen hem nooit vergeten. Ik zal hem mij altijd herinneren als de positieve Dirk, altijd gepassioneerd in alles wat hij deed, één van mijn trouwe fans die kwam kijken naar het toneel en achteraf toffe reacties gaf, een goede muzikant, een goede vriend, een prachtige vader en man. Het ga je goed Dirk. Veel sterkte van Kimmy en Koen.
Photo 495322Mijnheer Dirk Verbrugge
Veel sterkte toegewenst aan Véronique , en de ganse familie . Dirk zal ons altijd bijblijven als een toffe kameraad , met veel humor , eerlijk en oprecht , altijd klaar om te helpen, en vooral een virtuoos op zijn sax . We zullen nog veel aan hem denken . Vanwege Marielle Seghers , Luc Seghers & Anna Huysmans .
Photo 495322Mijnheer Dirk Verbrugge
Beste Veronique en familie,

onze oprechte deelneming. Veel sterkte in deze moeilijke tijden. Dat jullie troost en steun mogen vinden bij elkaar.

Andy en Lindsay Assez-Mesure
Photo 495322Mijnheer Dirk Verbrugge
Mijn oprechte deelneming aan Dirks vrouw Veronique, aan hun dochter en aan de ganse familie. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden.