Photo 819771De heer Yves De Boeck
Men innige deelneming bij het overlijden van Yves we waren collega's op het werk FMC
Photo 817836De heer Wim De Troch
Katrien en Kimberly,
We willen jullie heel veel sterkte toe wensen met het verlies van jullie papa .
Dikke steunknuffel.
David Kristine en kinderen
Photo 817836De heer Wim De Troch
Oprechte deelneming aan de familie en vrienden van Wim. 🥲
Roelant Dirk.
Photo 810251De heer Kristiaan Van Ingelgem
Zo'n 35 jaar geleden kwam ik voor het eerst ten huize Van Ingelgem. Orgel kende ik enkel van in d'hoogmis. Kristian heeft mij beetje bij beetje een nieuwe wereld leren kennen. Gesprekken, concerten, de jaarlijkse orgelcyclus, contacten met organisten, ... noem maar op, hij heeft me alle kansen gegeven om een echte liefhebber te worden. En of hij daarin geslaagd is. Ik luister dagelijkse naar orgel en geniet.
Bedankt Kristiaan, die herinneringen draag ik mijn leven lang mee.
Photo 810251De heer Kristiaan Van Ingelgem
Ik koester het grootste respect voor Kristiaan Van Ingelgem en behoud aan hem de beste herinneringen. Tijdens de taltijke privé-lessen die ik van hem kreeg midden de jaren '80, mocht ik intens ervaren wat hij als mens én als musicus betekende. Hij had een niet te onderschatten en gezonde invloed op mij en legde getuigenis af dat het leven in alle opzichten zonder muziek, inderdaad een vergissing was. Niet voor niets sprak Jozef Joris na een memorabel concert die Kristiaan gaf in october 1993, over een "genie". En hij voegde er met retorische overtuigingskracht aan toe, dat er zo slechts één énkele Kristiaan Van Ingelgem was. En waarom zou J. Joris ongelijk gehad hebben? Wat Kristiaan verwezenlijkt heeft, doet niemand hem na....
Photo 810251De heer Kristiaan Van Ingelgem
Onze oprechte deelneming aan heel de familie, sterkte.
Fabienne en Christian
Photo 802510Mijnheer Herman Herckenrath
Onze beste vriend je blijft voor altijd in ons hart we gaan je nooit vergeten heel veel sterkte aan betty
Photo 802510Mijnheer Herman Herckenrath
Oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie. Eddy en Chris
Photo 801543Eva Dewulf
Lieve eva,
Bedankt voor de vele lieve woorden en steun die je me gaf, bedankt voor de mooie veilige jaren in de promille. Rust zacht, uit het oog maar nooit uit het hart

Heel veel sterkte aan de familie
Photo 801543Eva Dewulf
Achter elke traan van verdriet, schuilt een glimlach vol herinneringen.Veel sterkte tijdens deze zware maar vooral moeilijke periode.
Photo 801051Mevrouw Godelieve Philips
Namens "De Klodderonnen" bieden wij u onze oprechte deelname in deze sombere dagen. Wij herinneren ons Lieve als een immer opgewekt en positief ingesteld lid van onze carnaval familie. Goede reis Lieve naar die plaats ergens "over the rainbow" en doe de groeten aan : Rodzjer de snebber en zijn Martineke, Scarken de secretores en zijn Leona, Johnny den iëreveirzitter, Rudy d'n azjent en zijn Magda, den Inoxen en zijn Dolle, Keipernaugel en zijn Floere, Herman van de Lunch, Langen Hugo, Rita van 't vooël mooëleken, Scarken trompet en zijn Maria, Cornang en tenslotte Nicole van de veirzitter.

Veirzitter
Photo 799377Mijnheer Ulrich D'haese
22 jaar mijn voorbeeld, mijn meester ..een prachtige man ,veel te snel weggenomen en nu blijven we verweesd achter...geen woorden voor ,maar vooral eerbied en respect ..
Photo 799377Mijnheer Ulrich D'haese
Het plotse heengaan van uw man, vriend, heeft me sterk geraakt, voor mij was hij een goede vriend en fantastische 'meester', innige deelneming
Photo 799377Mijnheer Ulrich D'haese
Beste familie,

Wij wensen jullie alle kracht en sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Team De Werf
Photo 799377Mijnheer Ulrich D'haese
We zullen Ulrich missen, zijn humor, zijn lach, zijn vermogen om te relativeren en het beste naar boven te brengen, patrick jacobs en marijke buyl
Photo 794450Mevrouw Anne-Marie Wiggeleer
Beste familie,
ik mocht met Anneke veel samenwerken bij Mensen voor Mensen. Ik vertegenwoordigde de vluchtelingen die in Aalst verbleven. Wij stonden zij aan zij in onze strijd voor een betere plaats van kwetsbare inwoners. Een betaalbare woning, passend werk, kansen in onderwijs, hulp bij financiële nood. Samen op zoek ook naar oplossingen, uitwerken van acties. Anneke was minzaam maar vasthoudend. Ik heb veel van haar geleerd en zij heeft mijn overtuiging om vol te houden versterkt. Ik ben haar heel dankbaar daarvoor. Tot slot wens ik de familie veel sterkte en steun. Koester deze herinneringen. Piet
Photo 794600Mevrouw Marcella De Gendt
Ik wil er alles aan doen om de uitvaart van je vrouwtje, jullie mama, oma te helpen verzorgen...Ze was een schat voor jullie maar ook voor mij in de marge als thuiswachter...een schat koester je je niet permanent...maar hou je verborgen in je hart om die door te geven aan al wie je dierbaar is...Marcella Jij mag nu thuiskomen bij Hem die je in je hart hebt gedragen...De Gezinsgroep van Herdersem 1969...om nooit te vergeten!
Photo 793261Mijnheer Lucien Materne
Oprechte deelneming en veel sterkte met het verlies.
Photo 793544Mevrouw Farah Flores
Beste familie,
Lieve vrienden,

Bij deze wens ik jullie enorm veel sterkte met dit grote verlies van Farah..

Ze heeft zolang gestreden, momenten dat we dachten dat het wel goed zou komen..
Maar dan ineens komt deze grote klap ik ons gezicht.. dat het niet heeft mogen zijn.

Alweer een veel te jonge, prachtige vrouw..
Die veel te vroeg is heengegaan.

Moge de tijd ons kracht en troost schenken om met dit verdriet om te gaan.
Laten we elkaar steunen en koesteren, zoals zij dat altijd zou hebben gewild.

Samen dragen we haar liefde en herinneringen in ons hart, en zullen we haar nooit vergeten.

Met oprechte liefde,
En een hele dikke knuffel voor jullie allemaal.

Eline Steghers
Photo 793264Mevrouw Jacqueline Decoene
Een mooi mens heeft ons verlaten! Jacqeline, bedankt voor jouw voorbeeld in het leven naar " Alleen vandaag!" Dank ook voor jouw innemende lach en je luisterend oor, voor het meelopen van een eind weg...Het ga je goed verder! Loslatend in vertrouwen en een warm gevoel van dankbaarheid
Photo 790383Mijnheer Omer Roelandt
Geachte familie,
Met diepe droefheid verneem ik pas vandaag het afscheid van een bijzonder persoon, die gedurende zijn lange leven een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op velen van ons. Op de respectabele leeftijd van 98 jaar heeft hij ons verlaten, maar zijn nalatenschap zal altijd voortleven in mijn herinneringen.
Omer was vele jaren de energieke en toegewijde voorzitter van Unizo/NCMV Haaltert. In zijn actieve periode in deze rol bracht hij een ongekende vitaliteit en creativiteit in de middenstand van Haaltert. Hij zorgde ervoor dat er altijd "leven in de brouwerij" was. Zijn initiatieven waren talrijk en gevarieerd, en ze brachten niet alleen de lokale ondernemers samen, maar gaven de hele gemeenschap reden tot trots.
Maar wat hem echt kenmerkte, was zijn onvermoeibare inzet achter de schermen voor de ondernemers die het moeilijk hadden. Zijn sociale betrokkenheid was diepgeworteld en zijn hart ging uit naar degenen die steun nodig hadden. Hij was een echte steunpilaar voor velen.
Voor hem waren "de middenstand" en Unizo/NCMV geen louter woorden; ze waren zijn levenswerk. Hij gaf niet alleen om hun welzijn, maar hij leefde ervoor. Zijn passie en toewijding waren aanstekelijk, en hij inspireerde anderen om zich in te zetten voor de belangen van de lokale ondernemers.
Naast zijn onvermoeibare inzet voor de middenstand en zijn toewijding aan Unizo/NCMV, koesterde Omer ook een diepe liefde voor zijn geliefde dorp, Haaltert. Voor hem was Haaltert niet alleen een plek op de kaart; het was een deel van zijn ziel. Hij geloofde in de kracht van de lokale gemeenschap en heeft er alles aan gedaan om Haaltert een welvarende en bloeiende plaats te maken. Zijn credo was eenvoudig maar diepgaand: "Haaltert, ervoor altijd blijven."
Maar er was nog een andere liefde in zijn leven die niet onvermeld mag blijven - zijn onverwoestbare liefde voor Elodietje. Hun liefde was buitengewoon en inspirerend. Ze waren elkaars steun en toeverlaat, door dik en dun, en ze begrepen elkaar zonder woorden. Hun relatie was gebaseerd op diepe wederzijdse liefde en respect, en ze deelden samen vele kostbare momenten.
Elodie was de rots in de branding achter Omer, en hij was zich hier ten zeerste van bewust. Haar steun en genegenheid waren de drijvende kracht achter zijn successen en zijn onvermoeibare inzet voor de gemeenschap. Hun band was een voorbeeld van wat ware liefde kan bereiken.
Omer blijft voor altijd in mijn herinneringen.
Ook al kom ik bijna niet meer in Haaltert. Maar als ik er kom , zal ik hem komen begroeten op zijn begraafplaats.
Vaarwel Omer
Hedwig Taeleman
Photo 789003Mijnheer François Van de Verre
Nonkel Luc en tante Nicole, jullie hebben zoveel gedaan voor nonkel François! Hij heeft het geluk gehad dat jullie er steeds voor hem waren! Ik ben er zeker van dat hij dat ten volle apprecieerde! Veel sterkte bij dit verlies! Veel liefs. Erik, Nancy en Jitske.
Photo 786784Mijnheer François Moreels
Martine, innige deelneming en veel sterte bij het plotse overlijden van François.

Vorige getuigenissen Volgende getuigenissen