Photo 727393Mijnheer François Van de Velde
Ach François.... ik zag u toch zo graag ...met deugenietenogen en gremel rond de mond uit de grote kamer naast Denise schuifelend buiten komen, zonder looprekje (!) want dat vond je toen nog overbodig.
"Ons Hilde komt subiet"... en dan zaten we allemaal samen aan 1 grote tafel in de cafetaria. Met een vedett, foefelend aan je pull, maar content vertellend over vroeger. Met een smile je wang houden voor een bees als we vertrokken... een fijne tijd. Maar het ging zachtjes aan minder goed met je tot je uiteindelijk verdween achter de deur van 't Fonteintje.... ik kwam nog enkele keren, nam je ook nog eens mee, maar het was niet meer de François van weleer. Godzijdank had je een dochter zoals Hilde, 1 uit de 1000 en dat besefte je... je zei het me vaak.
Danny en Hilde, het besef van jullie enorme steun en alle liefde die je aan je vader hebt geschonken, alle tijd die je gul aan hem hebt besteed moet u nu sterken bij dit definitieve afscheid. Wij blijven met genoegen aan hem denken..... genegen deelneming xxx
Photo 723842Mevrouw Linda Christiaens
Innige deelneming en veel sterkte aan de ganse familie.

Annie & Marcel
Photo 721535Mevrouw Madeleine Van Rossen
Inge en Marnick,
Leslie en Djordy,

Onze innige deelneming bij het overlijden van uw moeder en grootmoeder.

Ann De Neve & Johan Van de Velde
Photo 721535Mevrouw Madeleine Van Rossen
Lieve Madeleine, het ga je goed hierboven en we beloven jou dat we zorg gaan dragen van Philemon.
Photo 714500Kris Galle
Lieve Kris, gisteren hebben we afscheid van je moeten nemen. Je ouders ,die al die jaren zo goed voor je zorgden, hebben met een waardige, aangrijpende plechtigheid ervoor gezorgd dat wij ons laatste respect konden betuigen.Wie zei ook alweer "afscheid nemen bestaat niet"? Daar trekken wij ons nu aan op, met de gedachte dat jij altijd op één of andere manier bij ons blijft. Vooral in ons hart maar ook in onze herinneringen zal je bij ons zijn.

Beste Luc en Rita, respect voor de manier waarop jullie met de ziekte van Kris zijn omgegaan en voor het waardige afscheidsmoment. Wij leven met jullie mee en zoals je wel weet staat onze deur altijd voor jullie open.
Photo 714500Kris Galle
Veel te snel moest je gaan,
Veel te snel verdween je uit het leven
Zoekend naar jou volgen we een dwaalspoor
Hopend dat de sporen die je achterlaat,nooit verdwijnen.
Veel sterkte en weet dat we er altijd voor jullie zijn.
Lydia en Dirk
Photo 702000Mijnheer Harold Plasschaert
Slaapwel Harold
Heb je vrienden van vroeger laten weten dat je ons verlaten hebt. Er was er niet één die geen bijzondere herinnering aan jou had. Ge waart gene gewone zoals we zeggen, maar wel iemand recht voor de raap. Ik heb persoonlijk er zeer veel
aan gehad, jou te hebben gekend. Zowel professioneel als ex-collega en zelfs een beetje kameraad. Ons Kathedraal in Samsonite staat nog altijd recht!

Frank & Sabine,
Mijn deelneming.
Photo 698171Mijnheer Gilbert De Waele
Oprechte deelname bij het heengaanvan Gilbert de Waele veel sterkte aan gans de familie.
Gebuurde vriendin van Celina Van wezepoel Denise van Boxstael
Photo 698011Mijnheer Bob De Winne
Veel sterkte in deze moeilijke periode.

Onze innige deelneming,

Nicholas en Ann ( 't Landhuis).
Photo 697211Mijnheer Etienne Bauwens
Etienne (en Yvonne) waren warme vrienden van mijn grootvader August en vooral van mijn vader Felix De Neef (en Mariette). Onze papa is vorige maand thuis overleden. Wijzelf kenden Etienne vooral van zijn kunst en tentoonstellingen , en -spijtig genoeg- de laatste jaren ook van een paar begrafenissen .
Onze oprechte deelneming .

Luc en Chris De Neef
Photo 695236Mijnheer Staf De Wel
Waarde mevrouw, beste Pieter en familie.
Wat hebben we mooie herinneringen aan jullie pionierswerk met de B&B. Er was niks, en jullie toverden een warm onthaal voor de kunstenaars die onze gast waren. Immer blij, altijd hartelijk. Dank daarvoor en van harte onze innige deelneming bij het grote verlies. Josée Lehon & Jan Kerckx
Photo 684825Mijnheer Willy De Rijck
Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan iedereen in deze moeilijke periode!
Photo 670627Mijnheer Kamiel Sergant
Hij was en fantastische man, wat je noemt “een Mensch” met heel zijn hart en ziel.
Photo 670627Mijnheer Kamiel Sergant
Ik heb Kamiel beter leren kennen nu eens niet door carnaval maar door het voetbal. Een reuze vent die alles voor zijn ploeg over had en zelfs bij een gekwetste speelster in het ziekenhuis verbleef als de verplaatsing te ver was (in dit geval Aywaille)
Mensen zoals hij zouden eeuwig moet kunnen blijven leven, niet alleen in onze gedachten maar ook in de realiteit.
Oprechte deelneming in de rouw voor zijn ganse familie vanwege en veel sterkte toegewenst vanwege het Genootschap Sint Maarten waarvan hij een erelid was.
Hugo Van Den Bossche
        Grootmeester
Hugo Van D
Photo 670627Mijnheer Kamiel Sergant
Welke Aalstenaar van een "bepaalde leeftijd" heeft geen herinneringen aan Kamiel Sergant ? Hoeveel fietsen rijden er zelfs nu nog rond met het gekende naam-stickertje op het kader ? Jullie vader & grootvader was het prototype van de mens die niet voor één gat te vangen was, het leven was meer dan alleen de gekendste fietsenmaker van Oilsjt te zijn … hij was carnaval, hij was een groot hart voor de kwetsbare medemensen van onze stad, hij was "Den Iendracht" en hij was voor jullie nog zoveel meer natuurlijk … met Kamiel Sergant verdwijnt Een Figuur waarvan er in vroeger tijden ook al niet veel rondliepen - het belang van zijn persoon voor de stad en zijn bewoners kan niet overschat worden. Ik persoonlijk herinner mij jullie vader /grootvader vooral als de altijd minzame, warme fietsenmaker die zijn klanten steeds geduldig te woord stond en met veel stielkennis naar de juiste fiets gidste in geval van een aankoop. Voor mijn 21ste verjaardag kreeg ik een pekzwarte Raleigh Record Sprint - ik was er zo voorzichtig mee, dat ik hem de 1ste keer al wandelend naar huis ben gestapt. Veel, veel sterkte de komende dagen in de voorbereiding van zijn afscheid. Ik heb gisteren afscheid genomen van mijn vader (ook 86 trouwens), maak er aub een viering van zijn leven van. Hij leeft voor altijd verder in jullie en alle Oiljsteneirs & Oilsjteneskes !
Photo 670627Mijnheer Kamiel Sergant
Een grote meneer met een brede glimlach en een hart voor iedereen!! Een blijvend voorbeeld voor heel Aalst!
Carnavalist voor eeuwig in ons hart!
Dank u wel Kamiel!
Veel sterkte aan heel de familie en vrienden.
Photo 670627Mijnheer Kamiel Sergant
Als organisator van het jaarlijks carnavalfeest voor de patiënten van het Zeepreventorium in De Haan ben ik keizer Kamiel enorm dankbaar voor zijn gedurende jaren trouwe aanwezigheid met een uitgebreide delegatie carnavalisten uit Aalst om een woensdagavond feestelijk af te sluiten. Moge zijn sociaal engagement blijven voortleven !
Photo 670627Mijnheer Kamiel Sergant
innige deelneming veel sterkte aan de familie
Photo 667259Mevrouw Lutgart Van Gysegem
Lutgart Van Gyzegem was mijn juf in het 6e leerjaar in t lyceum Eikstraat Aalst in 75-76! Zij kwam ook regelmatig bij mijn ouders zaliger thuis. Heb aan haar enkel hele goeie herinneringen! Streng maar rechtvaardig! Een toffe madame!
Mijn oprechte deelneming aan al wie haar lief had!
Photo 666096Mijnheer Norbert Amant
Innige deelneming aan gans de familie bij het overlijden van Norbert.
Photo 664086Mijnheer Edwig Becqué
Beste,

Ik wens jullie en de familie heel veel sterkte, moed en kracht toe bij het verlies van jullie dierbaren.

Sara, Pieter en Lars (dochter van Veerle en Eddy Baeyens - de boeck)
Photo 662605Mijnheer Sven Buyle
Ik koester de vele unieke scoutsmomenten die we samen mochten beleven. Het kamp in Friesland, jij op de fiets wij op rolschaatsen, de groepskampen in de Ardennen, de wekelijkse vergaderingen, de verkennerbars waar we elkaar ook lang na onze actieve scoutscarrière nog tegenkwamen. Je was er steeds bij en gewoon "one of the guys"
Veel sterkte aan familie en vrienden. Boekie, scoutsmakker Alowis
Photo 659401Mevrouw Karina De Wilde
Innige deelneming, in deze droevige lijdenstaan we aan uw zijde.