Logo

De getuigenissen

Photo 574584Dokter Willy Geldhof
Ik bewaar de beste herinnering aan ons laatste gesprek, aan de toog van Netwerk (maart 2019), over verleden en heden. vanwege Roger D'Hondt
Photo 574584Dokter Willy Geldhof
Onze oprechte deelneming!

Was een superdokter waar je met al je problemen en vragen terecht bij kon!
We zijn diep aangeslagen.
We gaan je missen.
Een prachtige man en arts !

Onze oprechte medeleven aan de nabestaanden.

Mvg
De wint patricia
Meuleman Lindsay
Meuleman luna
Photo 574584Dokter Willy Geldhof
Meer dan 40 jaar kwam ik op raadpleging, zelf als ik voor mijn werk in de jaren 80 naar Machelen moest verhuizende laatste jaren kwam ik op afspraak om 11u30 en buiten het de medische kant hadden wij dikwijls een goede babbel over verschillende onderwerpen en werd er ook wel eens gelachen. Anekdote als arts vroeg hij aan mij hoe het mij was vergaan qua pijn bij het plaatsen van mijn knieprothese want hij voelde ook zo iets aankomen maar zach er enorm tegenop
Photo 568697Mijnheer Antoine Van den Bossche
Innige en oprechte deelneming. Een lieve gebuur, altijd stond hij klaar voor een babbel., Heel veel sterkte en kracht aan Linda en de kinderen. Een mooie ster aan de hemel. We vergeten je nooit Antoine. We zijn blij jou gekend te hebben.
Photo 566051Mijnheer Guy Broothaers
Guy,je blijft in mijn gedachten als een warme persoonlijkheid,groots in jouw eenvoud en oprechtheid. rust zacht Guy....grtz Peter
mijn innige deelneming voor de
nabestaanden.
Photo 554958Mijnheer Guy De Coster
Mijn oprechte deelneming aan de familie
Guy was een goede vent verdient een standbeeld
Photo 554958Mijnheer Guy De Coster
Onze deelneming met het overlijden van GUY en veel sterkte
Photo 551740Gustaaf Corten
Mijn oprechte deelneming aan de familie, in het bijzonder aan Irène, in het verdriet om het overlijden van Staf. Veel sterkte! We mochten mekaar meermaals ontmoeten o.a. in Eeklo en Ertvelde. Staf was een zeer toegewijde en toekomstgerichte priester die de harten van velen wist te veroveren. Hij was ook een goede en loyale confrater en een zeer mooie mens. Tot mijn spijt kan ik zaterdag niet naar zijn uitvaart komen. Maar, ik bid voor hem en dank God voor zijn leven en voor zijn priester en confrater zijn! Eric
Photo 551108Mevrouw Marina Van Durm
Tante, we hadden al lang geen contact meer maar nooit ruzie gemaakt. Jammer dat al die jaren verstreken zijn zonder elkaar te horen noch te zien. Jouw verlies sloeg als een bom in, ik stond genageld aan de grond. Ik heb je altijd gekend als iemand die veel lachte en plezier maakte.
Je hebt je ups en je downs gekend, je bent jaaaren gelukkig geweest met nonkel, die helaas er ook niet meer is.

Ik wou er zo graag bij zijn vandaag en je nog een laatste groet brengen, maar de gezondheid liet het niet toe.
Ik heb wel om 11u een uur stilte gehouden uit respect voor jou!

Het gaat je goed daarboven tante. Doe nonkel heel veel groetjes van mij en geniet maar van elkaar terug!

Lieve groet en veel sterkte aan de pracht kinderen, familie, partner en vrienden
Photo 551305Mijnheer Stephan Matthijs
Veel sterkte aan de ganse familie ..koester de mooie momenten die jullie samen hadden met Stephan.
Photo 550199Mevrouw Rosalia Van Mol
Our sincerest condolences and heartfelt sympathies for the loss of Rosa. She was always kind and happy. She has been an exceptional mother to Peter (he always said that his mother did too much and the she was amazing and that he was very grateful )You always said that a mother's tasks never end and that it was a mothers duty to take care of her son. Now that taks has ended and you will be at a place of peace and love.Thank you for being part of our life.
Eddy, Martha, John, Karen en Josy.
Photo 550199Mevrouw Rosalia Van Mol
mijn moeder was een buitengewoon mens , geen greintje van egoïsme, altijd willen helpen en dikwijls zichzelf wegcijferen . Geen moeder der dat wat jij ooit voor mij hebt gedaan. Tot op laatst was je bezorgt over mij en dat ik zoveel werk met je had. Je was nooit tot last . Je was een voorbeeld met een karakter van ijzer en je hebt me veelliefde heel mijn leven gegeven en je altijd teveel zorgen gemaakt. Ik weet dat de dood van mijn vrouw mij sterk verandert heeft maar zo ben ik nu eenmal maar dat heeft nooit een invloed gehad dat ik jouw niet graag zag . In tegendeel . Het ga je goed lieve mama , de pijn , de moeilijke tijden zijn voorbij. Je gaat daar naartoe waar het goed is en Colleen zal op je wachten. Ik heb er dan een engel bij.
Photo 549201Mevrouw Andrea Heirbaut
Andrée werkte bij Welcome toen ik als jong bloeike van 23 daar ook begon. Ik herinner me haar als een vrouw wiens ogen altijd lachten. Ze nam me een beetje onder haar vleugels, zeg maar. In die tijd droeg ze vaak lange rokken. Toen ze op een dag een korter exemplaar aan had, zei ze lachend: mijn man vond het vanochtend fijn dat ik mijn benen weer eens aan had. Dat was Andrée, altijd goed geluimd, warmhartig, en een heel knappe verschijning. Als jonge vrouw spiegelde ik me wel eens aan haar. Het ga je goed, Andrée.
Photo 548263Mevrouw Patricia Van Mulders
Beste Guy en Kim, wat is de wereld oneerlijk! Onze oprechte deelneming aan jullie. Veel moed aan jou en Kim en de familie. Bruno en evelyne
Photo 547233Mijnheer Olivier De Vuyst
Onze oprechte deelneming met dit grote verlies,sterkte aan de familie en vrienden
Photo 539249Mevrouw Josephine Colpaert
innige deelneming met het overlijden van jullie moeder
Photo 504647Mevrouw Gisèle Vanhove
Mijn innige deelneming met het verlies van je lieve echtgenote.
Veel sterkte en veel moed.
Leona.
Photo 496293Mijnheer Etienne De Bruyn
Innige deelneming met het heengaan van uw echtgenoot Etienne. Veel sterkte toegewenst van ons in deze moeilijke periode !

Walter & Linda
Photo 495322Mijnheer Dirk Verbrugge
Liefste dirk .. ik vind de gepaste woorden niet om te zeggen hoe triest ik me voel met dit slechte nieuws . Je was iemand met heel veel humor en veel moed zeker de laatste tijd .je hebt gevochten tot laatste moment ..je bent een grote meneer ..je gaat gemist worden . We hebbben mekaar leren kennen tussen de beetlekes ..veel mooie momenten gehad veel gezeverd ..iets da ik nooit vergeet. De laatste keer dat ik u gezien heb was op de gentse feesten vorig jaar als ik het goed heb .. zo blij dat ik nog met jou op de foto sta .die ga ik koesteren . Rust zacht lieve dirk 😢😢 veel sterkte aan je vrouwke dochter en schoonzoon en gans de familie. Blij je gekent te hebben .. tinneke en philip xx
Photo 490325Mijnheer Paul Schollaert
Beste Arlette, Petra, Peter en kinderen,

Wij vernamen het trieste nieuws van Hans en Katrien. Wij zien jullie niet veel, maar toen we hoorden dat "Polleke", de goedlachse was overleden waren we even stil ! Ja ... het stukje familie (voor ons al redelijk ver) langs mijn grootmoeders kant (toch een beetje fier, om familie te hebben in Aalst ondanks de rivaliteit tussen Dendermonde en Aalst) wordt ons ontnomen. Op zo een moment denk je eens na en een draait een film doorheen de jaren. Elkaar bijna nooit ontmoeten maar de momenten die er zijn geweest blijven we koesteren.
Jammer genoeg konden wij er niet bij zijn op de afscheidsplechtigheid : mijn metekindje en zus kwamen logeren ....
Wij wensen jullie heel heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Wil je ook onze deelneming overbrengen aan Paul zijn zus Josephine.
Wij hopen echt als het past, om jullie nog eens allen samen te ontmoeten misschien eens deze zomer bij ons aan zee.
En weet "Polleke" blijft in onze gedachte ❤

Veel sterkte !!
Anja en Gerry
xxx
Photo 484679Mijnheer Herman De Lathauwer
Wij en onze familie delen in de rouw en verdriet om het afscheid van Frans, lieve echtgenoot, vader, grootvader en vriend.
Wij bewaren aan Frans en zijn familie de mooiste en dierbaarste herinneringen over vele jaren.
Tevens wensen we véél sterkte en moed aan zijn echtgenote Frieda, kinderen, familie en vrienden, en allen die Frans moeten missen.
Gilbert & Suzanne en familie.
Photo 483220Mevrouw Nicky Chalas
Innige deelneming
Veel sterkte aan de familie
Woorden schieten tekort
Photo 479555Mevrouw Jeanine De Boeck
Onze oprecht deelneming en veel sterkte .
Annouchka, Luc , Sybren & Nynke
Photo 479153Mijnheer Prosper Van Nuffel
onze oprechte deelneming
Prosper blijft geborgen in onze herinnering.
Veel sterkte in deze moeilijke tijd.