Begrafenissen BRUYLAND

De eerbetonen

Photo 553582Mevrouw Ann D'Haese
Heel veel sterkte aan heel de familie gewenst in deze zeer moeilijke periode!! Ik zal ann nooit vergeten! Zij was voor mij niet zomaar een klant maar een persoon die zeer positief overkwam ondanks alle tegenslagen die ze te verwerken kreeg! Ze was een voorbeeld en zal nooit vergeten worden! Het was een eer om voor haar wagen te mogen zorgen!
Photo 551740Gustaaf Corten
Met weemoed heb ik het heengaan van Staf vernomen.. Hij was in de jaren 1970 collega-leraar in Zottegem. Ik bewaar een warme herinnering aan zijn realiteitszin en aan de vieringen die wij in die tijd hebben voorbereid en beleefd.
Photo 551108Mevrouw Marina Van Durm
Onze oprechte deelneming bij het groot verlies van jullie dierbare
Photo 551740Gustaaf Corten
Geachte familie,
de korte tijd dat we Staf hebben mogen leren kennen ( en dit hoofdzakelijk in het kader van zijn engagement binnen de Vriendengroep Eric Gruloos Guatemala VEG ) heeft een diepe indruk op ons achtergelaten. Spiritueel, nadenkend, filosofisch, diep gelovig, optimistisch, blijmoedig maar vooral een groot en edelmoedig hart voor de bevolking van Guatemala en voor alle mensen levend met een beperking. Al het goede, blije dat hij ons bracht zullen we in blijvende verbondenheid dankbaar verder laten groeien.
Photo 548263Mevrouw Patricia Van Mulders
Guy, Kim, aan de ouders van Patricia , schoonouders, familie en het Belle Hair team veel sterkte op deze moeilijke dag.
Ik zeg je geen vaarwel, maar tot ziens, meid.
Photo 548083Mijnheer Jacques Van de Meerssche
Jacqueske, op zondag rijdt er geen bus naar Brussel.
Maar op valentijn reed hij naar jou Wiske!
Ik ben zo dankbaar jou gekend te hebben! Al die herinneringen voor altijd!
Photo 548263Mevrouw Patricia Van Mulders
Woorden schieten te kort zo jong veel te vroeg van ons geen gegaan .veel sterkte guy en haar zoontje kim het belle AIR team en heel de familie .veel sterkte in deze moeilijke tijden.
Photo 548263Mevrouw Patricia Van Mulders
Patricia...bijna 6 jaar hebben we lief en leed gedeeld,toen je besliste om onze relatie stop te zetten.ik zat in zak en as ...maar was toch stil blij dat je gelukkig was,nooit ben je uit mijn gedachten geweest , het was een moeilijk uit elkaar gaan door toedoen van derden ...wat ik je altijd graag had uitgelegd maar ni durfde! Verdorie patrisken,waarom???....sterkte aan de familie
Photo 547233Mijnheer Olivier De Vuyst
Beste familie van Olivier,
Veel sterkte bij het verlies van Olivier. Ik ken Olivier niet zo goed, maar als tennismaat een zachte, joviale en vriendelijke kerel. Veel te vroeg ... Sterkte aan iedereen wie close was met hem. Johan Heiremans
Photo 547233Mijnheer Olivier De Vuyst
Beste Olivier , het is zo vreselijk wat er met jou gebeurd is nog maar pas 38 j geworden we zullen jou heel hard missen ik zeg geen vaarwel maar tot weerziens 😭😭😭😭😭ik heb er geen woorden voor David & Nathalie & quinten & brent
Photo 547233Mijnheer Olivier De Vuyst
Lieve Olivier
Ik ken je al van kindsaf aan. Ik heb je altijd gekend als een rustige zachtaardige man.
Je bracht een hele lieve mooie zoon ( Quinten )op de wereld een schat van een ventje en heeft veel karaktertrekken van zijn papa. Spijtig heeft het lot bij jou toegestaan en moest je ons verlaten, ik beloof je dat ik voor altijd voor jou zoon zal zorgen en klaarstaan voor hem dag en nacht !Vergeten zal ik je nooit niet doen ! Hou je goed hierboven :( Rustzacht
Photo 547233Mijnheer Olivier De Vuyst
Kozen zoveel mooie tijden beleefd op camping zo sterkte band gesmeed door de jaren. onze levens liepen paralle we maakte steeds het zelfde mee met paar maand verschil de zelfde familieleden verloren waar we al van getekend waren voor ons leven ons pepe en bobon u bompa en meter. Dat waren ons helden als we jong waren. Ga u nooit vergeten er is voor 11.219 en na 11.2.19 vanaf nu. Hou van je makker altijd al
Photo 543394Mijnheer Eric Van Heesvelde
innige deelneming (medewerker BIPT).
Photo 541876Mevrouw Erna Praet
Heel veel sterkte en steun gewenst.. Laat haar kracht jullie steun zijn om verder tegaan!!
(Kris, Vaatheelkunde)
Photo 541876Mevrouw Erna Praet
innige deelneming aan de ganse familie
vwg anny en roger claes moock
Photo 512796Mijnheer Marten Christiaens
Onze oprechte deelneming in deze moeilijke dagen !!
Photo 509218Mevrouw Miranda De Decker
Zo vroeg van ons heengegaan heel veel sterkte voor de hele familie gewenst en oprechte deelneming
Guy Sylvia en ken
Photo 496787Mijnheer Willy De Bruecker
DBM, De Bruecker,carrosseriebedreif met naam en faam,belangrijke werkgever in onze streek
Top opbouwer geprezen over gans belgie en omstreken....Nr 1 in kastopbouw en speciale constructies
Familliebedrijf bijna 4 de generatie.....
Willy zaliger,JIJ hebt hiervoor gezorgd, je zoon Antoon heeft de fakkel prima overgenomen ,en Karen,Joris en Liesbeth staan paraat om DEBRUECKER verder uit te werken, je levensdroom !
Photo 492690Mijnheer Louis De Geyndt
Altijd goed geluimd samen met Henriette zijn wij verscheidene jaren op reis geweest naar Italië. Louis was een echte filosoof. Zijn emails die wij later nog steeds ontvingen waren of humoristisch of doordenkers.Onze innige deelneming in de rouw aan de ganse famllie en in het bijzonder aan zijn echtgenote.

Régine en Hugo
Photo 489585Mijnheer Hugo Corthals
Het personeel van het VSOA-Onderwijs wenst de familie veel moed en sterkte toe.
Photo 425167Mijnheer Ivo Taeymans
Sterkte aan de Familie ik zal hem missen
Photo 482402Mijnheer Maurice Heirman
Beste Maurice, u die voor iedereen goed deed en voor iedereen een gebed deed bij Onze Lieve Heer en Onze Lieve Vrouw, nu bent u er zelf toegekomen, hopelijk is het daar zoals u verwachte, vreedzaam en liefdevol in het huis van God. We zullen u hier missen hier beneden maar zijn blij dat u nu in goede handen bent bij Onze Lieve Heer. Als het iemand verdiende dan bent u het wel. Maurice, het gaat je goed en tot ziens. Bedankt Maurice voor alles wat u voor ons gedaan hebt. Waak over ons. De familie Maeseman - Brondeel.
Photo 479055Mevrouw Huguette Mertens
spijtig dat mijn gezondheid het niet toelaat om te komen , maar via deze weg wil ik toch mijn oprechte deelneming betuigen , huguette was een enorme lieve en toffe collega , ze zal door véél mensen gemist worden , veel sterkte toegewenst danny ( ex technieker wasserij erembodegem)
Photo 479055Mevrouw Huguette Mertens
innige deelneming in deze diepe rouw die u komt te treffen