Photo 738528Mijnheer Luc De Decker
Innige deelneming aan gans de familie en vele moed in deze droevige dagen.
Wij hebben Luc gekend als goeie vriend van Herwig en Frieda en hebben zo vaak met hem kunnen praten over alles en nog wat.
Photo 738528Mijnheer Luc De Decker
Beste familie,
Luc heb ik leren kennen toen hij fotografeerde op het jazzfestival in Zottegem. Er zijn toen ook studiofoto's gemaakt, van een ongelooflijke kwaliteit.
We hebben daarna contact gehouden, en mailden of belden soms. Dat ging over muziek, tuinieren, fotograferen en vanalles en nog wat. Heerlijke gesprekken waar ik veel aan had. Ik ben blij dat ik hem enkele jaren geleden nog eens ben kunnen gaan bezoeken thuis, dat was ook weer een bijzondere ervaring. Hij deelde graag zijn inzichten en kennis, dat was mooi.
Zo iemand aan het hoofd van de familie gehad hebben, is heel mooi. Dat maakt het verlies ook des te moeilijker denk ik. Veel sterkte gewenst,
Hilde Vanhove
Photo 735922Mijnheer Rudi Willems
Ik behoorde niet tot dezelfde vakgroep dan Rudi Willems maar ik ontmoette hem regematig in lift of cafetaria. We wisselde enkele woordjes uit. Zijn zachte glimlch nodigde onmiddellijk uit tot het contact . Ik ontdekte in Rudi een sociale man met
        een zeer humane attitude en mijn respect voor hem groeide met de tijd.
Hierbij wil ik dan ook mijn innige deelneming betuigen aan zijn familie en vrienden . Henri Eisendrath
Photo 735922Mijnheer Rudi Willems
ik verlies een fijne kameraad en spiritueel gesprekspartner ; een boompje opzetten over Den Union en zoveel andere dingen zal ik moeten missen.

humor en eerlijkheid zullen me steeds aan Rudi doen denken
Photo 734183Mevrouw Chris Van den Eynde
Bedankt Mamie voor de mooie herinneringen, jouw warme persoonlijkheid, voor het liefdevol zijn.
Maar vooral om Emiel op te nemen in jouw hart en hem te omringen met dezelfde liefde als voor jouw andere kleinkinderen. Daar ben ik jou en Papie Jappie eeuwig dankbaar voor. Bedankt voor alles!
Lenny, je schoondochter ❤️
Photo 734183Mevrouw Chris Van den Eynde
Beste familie,
Totaal verrast door dit overlijden willen we ons oprecht meeleven betuigen bij het heengaan van jullie echtgenote, mama, oma. Als we aan haar denken-zien we 'n optimistische en vriendelijke dame met 'n hart op de juiste plaats. Zo dragen we haar mee naar morgen. Sterkte!
Photo 731755Mijnheer Luc De Blieck
Een druppel stroomt naar zee.
Vergeten zal niet gebeuren.
        Blijven bewaren wordt het zeker.
Zoals het ooit begon.
De herinnering neemt de lach van Luc in mij mee.

FvA,frank rossignol van alfen,
Photo 731696Stan Simal
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
Photo 730015Mijnheer Alexander Sablon
Beste Alex, het is onmogelijk om jouw te vergeten want je gaf mij zoveel mooie herinneringen. Wij hadden een bond samen met Formula 1 en Ferrari en de fijne momenten die we hadden tijdens onze aanwezigheid op de Maleisische GrandPrix’s zal ik nooit vergeten.
De andere bond was ons werk, waarbij jij één van de fijnste collega’s was, steeds correct maar altijd menselijk.
Ik zal je missen en het doet pijn, maar achter mijn tranen van verdriet schuilt een glimlach van geluk dat we F1 maatjes waren.
Rust en vrede.
Ciao, Luc
Photo 728992Mevrouw Lucienne D'Haese
we gaan je mis was zo leuk colega om samen te werk om is weg te gaan je maken altijd lach
je maken veel plzier met iedreen ook
Photo 728711Mevrouw Pharaïlde Troch
Wij wensen de familie veel sterkte vanwege de Ridder-van den Eede
Photo 728711Mevrouw Pharaïlde Troch
Innige deelneming aan de familie
Peirlinckx simone
Photo 728471Mevrouw Sidonie Boxstael
En plots valt alles stil
Sidonie, je hebt je strijd gestreden rust nu maar je hebt het verdiend 😥😘
Photo 728041Mijnheer Frans De Cock
Oprechte deelneming en sterkte voor familie en vrienden
Photo 728041Mijnheer Frans De Cock
onze oprechte deelneming bij het overlijden van echtgenote en vader en grootvader
veel moed en sterkte
oscar en moniqu
Photo 727392Mevrouw Godelieve Le Compte
Als voorzitter van het quizcompetitieverbond AKV van Dendermonde was ik in september 2020 op bezoek bij Godelieve Le Compte ter gelegenheid van haar 93 jaar. Ik schreef toen over haar het volgende: "Godelieve quizte eerst bij ''AAD GAAD', haar eigen ploeg. Later zat ze aan tafel bij 'De Collega's'. Toen de Collega's zich opdeelden in twee ploegen speelde Godelieve nog jaren verder met het betere deel, de allerslimsten , het fameuze 'Poco Loco'. Zij had een reeks krantenartikelen klaargelegd van haar quiz carrière en vroeg me naar enkele namen op de foto's die ze zich niet kon herinneren. Het zal jullie niet verwonderen dat ze allen nog beter kende dan ik. Ze vertelde over haar zonen (waarvan er één in Nieuw-Zeeland woont) haar kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ze haalde herinneringen op over haar hele familiestamboom en haar man, Willy Coppieters. Ze vertelde zelfs over 'onzen' Herman. (De ouderen onder ons kennen toch haar broer nog nietwaar ? Die dokter die destijds wereldberoemd was in het Vlaanderen van Echo. Echtgenoot van beeldhouwster Begga D'Haese.) Nu sukkelt Godelieve met haar zicht en gehoor waardoor ze niet meer kan quizzen maar verstand heeft ze nog voor tien. Fijne dame. Het gaat haar hopelijk nog jaren goed." Beste familie, nu amper twee jaar later is ze overleden. Men wees me er op dat ze 21 keer kampioen was in 1ste klasse, 4 keer met Fiasco en 17 keer met Poco Loco. Maar beste mensen, ze was uiteraard veel meer dan quizzer. Daar zullen anderen wel uitgebreid over getuigen. Ik zal het kort voor mezelf en jullie samenvatten: "een grote dame is heengegaan." Ik hield van haar als van mijn eigen moeder.
Photo 714500Kris Galle
Je kwam
Je ging,
Een korte weg
Een vluchtig spoor
In´taardse land.
Roeland Kris en Els De Neef
Photo 714369Mijnheer Benny De Coninck
Innige deelneming - veel sterkte aan de familie
Photo 712190Mijnheer Johny De Bièvre
Wij zijn content dat we Johnny gekend hebben. Wij hebben samen met hem menige koffie gedronken zowel in het vijverhof als in het oud gemeentehuis.Hij wist ons altijd iets te vertellen. Wij hopen dat jullie veel sterkte vinden bij elkaar in deze moeilijke tijden.
Photo 709945Mijnheer Roger De Brandt
oprechte deelneming bij het overlijden van roger
Photo 707049Mevrouw Yvette Trogh
Woorden van troost, ik kan ze niet vinden. Wat kun je immers zeggen? Veel sterkte, moed en kracht om dit verlies te dragen.
Hopelijk brengt de tijd straks wat rust in jullie gedachten,
En kunnen mooie herinneringen de pijn van het verliesverzachten
Johan en maria
Photo 701592Mevrouw Irena Vanderweeën
We wensen onze innige deelneming te betuigen aan de familie en vrienden van Irène.
Irène was een heel sterke vrouw maar met een gevoelige kant die op onverwachte momenten naar boven kon komen en die ze bewaarde voor mensen die haar genegen waren. Het doet ons oprecht pijn afscheid te moeten nemen van haar en haar kennis, anekdotes, vele interesses. Bach was haar grote passie, hij is een grote fan verloren. Wij zijn een héél apart persoon verloren. Héél apart en daar was ze terecht trots op. Ze heeft een onuitwisbare herinnering nagelaten van haar kleurrijke persoonlijkheid.
Het ga je goed Irène!
We gaan je missen...

Nathalie en Dirk van apotheek Renneboog
collega Barbara Janssens
Photo 698270Mijnheer Joseph Penne
Aan zoon Guy , zus Nelly en alle andere familieleden : nu even leven met verdriet , maar wees geduldig en de tijd zal de wonden helen !! Paul deelt mee in jullie rouw !!

Vorig eerbetoon Volgend eerbetoon