Photo 728041Mijnheer Frans De Cock
onze oprechte deelneming bij het overlijden van echtgenote en vader en grootvader
veel moed en sterkte
oscar en moniqu
Photo 727392Mevrouw Godelieve Le Compte
Als voorzitter van het quizcompetitieverbond AKV van Dendermonde was ik in september 2020 op bezoek bij Godelieve Le Compte ter gelegenheid van haar 93 jaar. Ik schreef toen over haar het volgende: "Godelieve quizte eerst bij ''AAD GAAD', haar eigen ploeg. Later zat ze aan tafel bij 'De Collega's'. Toen de Collega's zich opdeelden in twee ploegen speelde Godelieve nog jaren verder met het betere deel, de allerslimsten , het fameuze 'Poco Loco'. Zij had een reeks krantenartikelen klaargelegd van haar quiz carrière en vroeg me naar enkele namen op de foto's die ze zich niet kon herinneren. Het zal jullie niet verwonderen dat ze allen nog beter kende dan ik. Ze vertelde over haar zonen (waarvan er één in Nieuw-Zeeland woont) haar kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ze haalde herinneringen op over haar hele familiestamboom en haar man, Willy Coppieters. Ze vertelde zelfs over 'onzen' Herman. (De ouderen onder ons kennen toch haar broer nog nietwaar ? Die dokter die destijds wereldberoemd was in het Vlaanderen van Echo. Echtgenoot van beeldhouwster Begga D'Haese.) Nu sukkelt Godelieve met haar zicht en gehoor waardoor ze niet meer kan quizzen maar verstand heeft ze nog voor tien. Fijne dame. Het gaat haar hopelijk nog jaren goed." Beste familie, nu amper twee jaar later is ze overleden. Men wees me er op dat ze 21 keer kampioen was in 1ste klasse, 4 keer met Fiasco en 17 keer met Poco Loco. Maar beste mensen, ze was uiteraard veel meer dan quizzer. Daar zullen anderen wel uitgebreid over getuigen. Ik zal het kort voor mezelf en jullie samenvatten: "een grote dame is heengegaan." Ik hield van haar als van mijn eigen moeder.
Photo 714500Kris Galle
Je kwam
Je ging,
Een korte weg
Een vluchtig spoor
In´taardse land.
Roeland Kris en Els De Neef
Photo 714369Mijnheer Benny De Coninck
Innige deelneming - veel sterkte aan de familie
Photo 712190Mijnheer Johny De Bièvre
Wij zijn content dat we Johnny gekend hebben. Wij hebben samen met hem menige koffie gedronken zowel in het vijverhof als in het oud gemeentehuis.Hij wist ons altijd iets te vertellen. Wij hopen dat jullie veel sterkte vinden bij elkaar in deze moeilijke tijden.
Photo 709945Mijnheer Roger De Brandt
oprechte deelneming bij het overlijden van roger
Photo 707049Mevrouw Yvette Trogh
Woorden van troost, ik kan ze niet vinden. Wat kun je immers zeggen? Veel sterkte, moed en kracht om dit verlies te dragen.
Hopelijk brengt de tijd straks wat rust in jullie gedachten,
En kunnen mooie herinneringen de pijn van het verliesverzachten
Johan en maria
Photo 701592Mevrouw Irena Vanderweeën
We wensen onze innige deelneming te betuigen aan de familie en vrienden van Irène.
Irène was een heel sterke vrouw maar met een gevoelige kant die op onverwachte momenten naar boven kon komen en die ze bewaarde voor mensen die haar genegen waren. Het doet ons oprecht pijn afscheid te moeten nemen van haar en haar kennis, anekdotes, vele interesses. Bach was haar grote passie, hij is een grote fan verloren. Wij zijn een héél apart persoon verloren. Héél apart en daar was ze terecht trots op. Ze heeft een onuitwisbare herinnering nagelaten van haar kleurrijke persoonlijkheid.
Het ga je goed Irène!
We gaan je missen...

Nathalie en Dirk van apotheek Renneboog
collega Barbara Janssens
Photo 698270Mijnheer Joseph Penne
Aan zoon Guy , zus Nelly en alle andere familieleden : nu even leven met verdriet , maar wees geduldig en de tijd zal de wonden helen !! Paul deelt mee in jullie rouw !!
Photo 698171Mijnheer Gilbert De Waele
Aan familie en vrienden,
Met pijn in 't hart kan ik spijtig genoeg niet aanwezig zijn op de uitvaartdienst.
Het was me een waar genoegen Gilbert de mogen kennen, als vriend en als trouwe speler in ons bescheiden petanqueclubje Sint-Anna Bambrugge waar Gilbert, toen het nog kon, wekelijks bij aanwezig was.
Als kind leerde ik Gilbert reeds kennen via mijn ouders die een slagerij hadden in Erpe en waar Gilbert regelmatig over de vloer kwam. Zodoende leerde ik "de mens" in Gilbert maar al te goed kennen, begripvol, zacht van aard, het hart op de goede plaats en helpen waar hij kon, altijd bescheiden. Vriend Gilbert, ik zal je missen maar een plaatsje in mijn hart heb je zeker veroverd. Veel sterkte aan familie en vrienden. Carl De Deyn
Photo 698011Mijnheer Bob De Winne
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van een toffe vriend sterkte annie
Photo 695236Mijnheer Staf De Wel
Dag Gustaaf, dag Staf. Bedankt voor jouw leven vol engagement, bedankt voor jouw voorbeeld. Mijn meest oprechte medeleven aan de familie en vrienden en mijn absolute engagement om de groene waarden verder uit te dragen. Met warme genegenheid, Ingmar, gemeenteraadslid.
Photo 688761Mijnheer Bruno Triaen
Innige deelneming en veel sterkte voor de familie
Photo 688761Mijnheer Bruno Triaen
Geen woorden voor .....
Bruno...Trich....Wittn....je bent veel tevroeg van ons weggedrukt.....2x heb je gevochten en gestreden tegen deze rotkwaal.....pffff maar 3x was 1x teveel 😏😏
Rust nu zacht samen met Sonia.....en doet ze hier boven allemaal de groetjes
Sterkte ......diesel💝💝💝
Photo 688718Mijnheer Geert Van den Eede
Innige deelneming en sterkte aan de familie.
Geert was een toffe vent. Ben blij dat ik hem mogen kennen heb. Top kerel was het.
R.I.P. Geert.
Photo 688761Mijnheer Bruno Triaen
Innige deelneming bij dit triestig en onverwacht overlijden
Photo 687411Mijnheer Willy Van der Biest
Onze oprechte innige deelneming bij het overlijden van Willy. Veel sterkte bij het te vroeg overlijden van jullie geliefde.
Photo 681161Mevrouw Josephine Janssens
VEEL STERKTE AN EN BROER EN FAMILIELEDEN EN KINDEREN EN KLEINKINDER VEEL STERKTE IN JULLIE VERLIES VAN NUFFEL ERna_SEGHERS ETIENNE
Photo 676854Mevrouw Emilienne Vereecken
Lieve Emilienne,

Ik kende je nog niet zo lang maar toch heb je een plaats in mijn hart.
Jouw speciale humor en je oprechte lieve dankbaarheid ga ik nooit vergeten.
Het ga je goed,

Kim
Photo 674387Mevrouw Suzanne Philips
Innige Deelneming .. .. sterkte aan de kinderen .. familie .. en vrienden .....
Photo 671143Mijnheer Hans Deboelpaep
Beste Hans,

Jarenlang had ik het genoegen met je te mogen samenwerken.

Gedrevenheid, professionalisme en 'get things done' stonden hierbij hoog in het vaandel.
Op je sokken - letterlijk & figuurlijk - maakte je dat er zaken werden gecoördineerd en gerealiseerd.
Af en toe gaf je me een inkijk in je privé-leven - anekdotes over je zus, je papa, het verhaal van je tanden,
je uitstapjes richting Duitsland of Oostenrijk , de harmonie , het jaarlijks eetfestijn,...
Mijn appreciatie voor jou werd er alleen maar groter door.

Je heengaan betekent voor mij dan ook een ongelooflijk professioneel en privé - verlies.
Een verlies dat amper te vatten valt, noch in woorden, noch in daden.
Er rest enkel oorverdovende stilte en dankbaarheid dat ik je mocht ontmoeten.

Geert.
Photo 671143Mijnheer Hans Deboelpaep
Mes très sincères condoléances à toute la famille et à ses amis proches! Je vous souhaite beaucoup de courage et je partage très fort votre peine! Je suis un collègue proche de Hans depuis plus de 15 ans (depuis Unisys et ensuite ACV-CSC) et j'ai travaillé régulièrement avec lui! Toujours le premier au bureau et presque toujours le dernier à le quitter... J'ai énormément apprécié ses qualités professionnelles mais également et surtout humaines et amicales! Mon cher Hans, tu n'auras probablement pas lu mon dernier sms que je t'ai envoyé jeudi dernier mais je te tiens à te dire que tu vas me manquer énormément! Je suis profondément triste que tu nous ais quitté si jeune! Que Dieu garde ton âme. Pascal van der Stichelen
Photo 671143Mijnheer Hans Deboelpaep
Madame, Monsieur,
        
C'est avec beaucoup de tristesse que j'ai appris la disparition de Hans. Il y a 2 ans, je quittais la CSC après y avoir travaillé 5 ans en tant que consultant externe. J'ai eu l'occasion de faire la connaissance de Hans durant ces quelques années. Il était toujours disponible pour m'aider à résoudre des questions informatiques, je me rappellerai de lui comme quelqu'un de très sympathique.

Je vous présente toutes mes condoléances,

Lionel de decker
Photo 670627Mijnheer Kamiel Sergant
Moge mooie herinneringen het grote verlies verzachten. Sterkte