Mijnheer Rudi Willems

Photo 735922
Woonachtig te Aalst (9300, België)
Geboren te Anderlecht (1070, België) op dinsdag 19 april 1960
Overleden te Aalst (9300, België) op vrijdag 19 augustus 2022 op 62 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 22 augustus 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Rudi Willems. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

42 berichten (21 privé)
 
Rouwbetuigingen 

wens de familie veel strekte toe !
Rudy , we hadden zelden grote gespreken , kende jou al van als je op de dienst personeel werkte , daar stond je steeds klaar om problemen op te lossen , dat zal je zeker ook verder gezet hebben in jou andere jobs aan de vub ,

benny de vos- 14/09/2022

Rouwbetuigingen 

Innige deelneming met het plotse afscheid van Rudi. Wij herinneren hem binnen VLIR-UOS als een zachte, warme man die de steun en toeverlaat was gedurende zovele jaren voor vele buitenlandse studenten, onder wie onze ICP-bursalen. Hij stond altijd klaar voor iedereen, met een luisterend oor voor wie zijn/haar verhaal kwijt wou, en oplossingsgericht, voor wie een probleem had.
Het is niet eerlijk, dit afscheid, zo vroeg, zo plots.
Namens VLIR-UOS oprechte dank aan Rudi, voor het onbetaalbare dat hij deed, de bijzondere man die hij was. We gaan hem allemaal missen.
Veel sterkte aan familie en vrienden.

Het team VLIR-UOS

VLIR-UOS- 13/09/2022

Rouwbetuigingen 

Blij dat we nog gebeld en gemaild hebben, maar wel triest dat we je niet meer konden bezoeken. Je wou nog even wachten tot je je wat beter voelde. Het heeft niet mogen zijn😥.
Rust zacht, lieve vriend💖💖💖!
Veel kracht en sterkte voor je kids en familie.
Linda & Kim

Van Lierde Linda- 3/09/2022

Rouwbetuigingen 

Als diensthoofd Huisvesting heb ik jarenlang kunnen genieten van een plichtbewuste en warme conciërge.
Op Rudi kon je rekenen en niets was teveel voor hem. Bedankt!

Ludo Reuter- 31/08/2022

Rouwbetuigingen 

Het plotse heengaan heeft me diep getroffen. De leuke babbels met je sappig accent zullen me altijd bijblijven. Had nog vele babbels willen doen... Je zindert na als een zachte, bescheiden, lieve persoon. Heel veel sterkte voor de ganse familie.

Laurent Van Tornhout- 31/08/2022


De andere berichten ...