Logo

Rouwruimte

Mijnheer Albert Van Keymeulen

Photo 637265
Woonachtig te Aalst (9300, België)
Geboren te Ninove (9400, België) op dinsdag 21 april 1959
Overleden te Aalst (9300, België) op zondag 8 november 2020 op 61 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 10 november 2020.

De eerbetonen

3 eerbetoon (1 privé)  
Eerbetoon 

innige deelneming en veel sterke

Heyvaert Marc- 26/11/2020

Eerbetoon 

Beste Bert, beste familie

Als jonge 20ers starten we de vakbond, het ABVV binnen de drukkerij het toenmalige Lithorex. We hadden ontdekt dat we als inpakkers, niet het loon hadden ontvangen waar we wettelijk recht op hadden en je kon niet tegen oneerlijkheid. We wonnen samen met de collega's van het acv en het aclvb de zaak. Jaren lang en dit tot het einde van de drukkerij slaagde je er in verkozen te worden voor bijna alle organen van de vakbond binnen het bedrijf. Met je soms wel harde aanpak, maar je hart van goud slaagde je er verkiezing op verkiezingen de harten van veel van je collega's te winnen.
Jij was de trekker van de rest, we bouwden samen een hechte ploeg uit die toch wel, soms in moeilijke omstandigheden, het moest opnemen tegen een werkgever die het niet altijd nauw nam met de werkomstandigheden.
Beste familie, bij het vernemen en het posten op Facebook van Bert zijn overlijden kwamen er massa's reacties van ex collega's en vrienden van Albert binnen.
Laat het een troost zijn dat Albert zijn leven heeft geleefd en dat hij dit deed met de meeste overtuiging. Hij is niet meer, maar hij is niet dood. Dood zal Albert pas zijn als we hem zouden vergeten en dat doen we nooit.

Veel sterkte en medeleven

Alfons

Alfons Van den Bossche- 12/11/2020