Logo

Rouwruimte

Mijnheer Lieven Corthals

Photo 636885
Woonachtig te Aalst (9300, België)
Geboren op maandag 8 augustus 1966
Overleden te Aalst (9300, België) op zaterdag 7 november 2020 op 54 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Kristien Roelandt

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 9 november 2020.
De laatste wijziging dateert van donderdag 12 november 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Lieven Corthals. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

131 berichten (105 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Beste familie: het is zeer confronterend om dit nieuws te lezen. Vooral omdat dit over Lieven gaat, Lieven Corthals onze ZM verkoop, die ons steeds te woord stond, die vaak binnen sprong en waar we steeds een oplossing kregen voor de moeilijkste dossiers. Gedreven, openminded, goedlachs, een echte levensgenieter en nog zoveel meer kenmerken die bij hem passen. Zijn overlijden komt dan ook hard binnen. We willen langs deze weg de familie veel sterkte toewensen vanwege het Team Garage Van Houts.

Woorden schieten tekort wanneer het liefste bezit een herinnering wordt....

Alain Garage Van Houts Citroën- 21/11/2020

Rouwbetuigingen 

Laat mijn gedachten naar je toe komen, als ik er niet meer ben, als gloed van de ondergaande zon aan de rand van een stille sterrennacht ( Tagore ). We denken veel aan jullie. Herinner al die mooie en plezante momenten, Veel herinneringen aan de warmte en vriendschap die Lieve uitstraalde.

Dirk & Sandra Laureys- 15/11/2020

Rouwbetuigingen 

Mijn oprechte deelneming bij het verlies, een vriend die veel te vroeg van ons is heengegaan. Ik ben ervan overtuigd dat hij geliefd en gesteund door deze moeilijke periode is gegaan en zal gemist worden door velen. Onze carnaval wandeling zal niet meer dezelfde zijn zonder onze ster waar we altijd welkom waren voor een soepke of pintje. Hopelijk mag je voor eeuwige feest vieren nu.

Ivan Vanherpe- 15/11/2020

Rouwbetuigingen 

Veel sterkte voor heel de familie. Ik hoop dat de vele goede herinneringen de pijn van het verlies verzachten.

Marc Verdoodt- 14/11/2020

Rouwbetuigingen 

Onze oprechte deelneming aan de familie . Veel sterkte in deze moeilijke en droevige periode . Hou jullie sterk .
Danny en Christelle Dhont &Claeys
ex dealer Citroën

Danny Dhont- 13/11/2020


De andere berichten ...