Logo

Rouwruimte

Dokter Willy Geldhof

Photo 574584
Woonachtig te Aalst (9300, België)
Geboren te Kortrijk (8500, België) op zaterdag 10 juli 1948
Overleden te Dali (China) op donderdag 15 augustus 2019 op 71 jarige leeftijd
Levensgezel van Mevrouw Lieve De Wolf

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 3 september 2019.

De eerbetonen

3 eerbetoon (2 privé)  
Eerbetoon 

Beste Willy,
Mag ik eerst mijn oprechte deelneming betuigen. Ik kwam vrijdag 29/11 bij u langs en las het bericht aan de ingang van uw praktijk. Onwezenlijk en geschokt was hoe ik me voelde.
Ik was waarschijnlijk een van uw eerste patiënten, eentje die het langst bij u kwam. Ook toen ik naar Teralfene en later Nederhasselt verhuisde, 35 jaar geleden, bleef ik liever bij u komen dan te veranderen van huisarts. Je kwam de eerste keer bij mij in de Slotstraat toen ik een jaar of 12 was, ben nu 56, ik had windpokken. Mijn ma zei tegen u "onzen Alain heeft de windpokken" en uw antwoord was "als jij dat zegt zal dat wel waar zijn hé madammeke" want je had, net beginnend in de binnenstraat, dat waarschijnlijk nog nooit gezien. Daar lachen we vandaag nog mee...
Na drie dagen spookt uw overlijden nog steeds door mijn hoofd en wil u graag en oprecht nog eens bedanken voor uw jarenlange goede zorgen, ook al moest ik niet veel bij u komen. Een luisterend oor als het in die 40 jaar even wat moeilijk ging. Een vertrouwenspersoon waar ik eigenlijk alles kon tegen zeggen, grapjes incluis.
'k Herinner me nog als gisteren, ik was een jaar of twee niet ziek geweest en bijgevolg niet moeten komen, dat je me binnen liet met de woorden "ha Alain, leefde gij nog?".
Bedankt Willy om al die jaren mijn huisarts te zijn, en heel veel sterkte aan familie en vrienden die, net als ik, onwezenlijk en bedroefd achter blijven.
alain
Alain

Alain De Wilde- 2/12/2019