Begrafenissen BRUYLAND

Rouwruimte

Dokter Michel Debeuckelaere

Photo 499128
Woonachtig te Aalst (9300, België)
Geboren te Handzame (8610, België) op donderdag 23 februari 1928
Overleden te Affligem (1790, België) op dinsdag 31 juli 2018 op 90 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Frieda Bostyn

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de woensdag 1 augustus 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Dokter Michel Debeuckelaere. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

12 berichten (10 privé)
Rouwbetuigingen

Via De Standaard heb ik het overlijden vernomen van Dr. Michel Debeuckelaere, een collega geneesheer-acupuncturist en vriend, die we gedurende bijna 30 jaren ontmoet hebben in de BVGA en die onverdroten de seminars van Paul Nogier en René Bourdiol bijwoonde.
Wij zullen het aandenken behouden van een discrete en beminnelijke collega, die steeds de wens had zijn kennis in acupunctuur, auriculotherapie en manuele geneeskunde te verrijken.

Ik bied onze oprechte condoleances aan de familie aan, alsook in naam van de Belgische Vereniging der Geneeheren Acupuncturisten.

Dr. Robert Rinchart,

Ex-penningmeester van de BVGA-ABMA

Robert Rinchart- 10/08/2018

Rouwbetuigingen

Beste Familie,
Het was een voorrecht om jarenlang patient te mogen zijn bij "de dokter", uw echtgenoot/vader.
Zijn sublieme vakkennis, zijn beschikbaarheid ten alle tijde voor mij en mijn gezin en vooral zijn warme persoonlijkheid, hebben wij steeds gewaardeerd en zullen wij nooit vergeten.
Wij wensen u veel sterkte toe om het verlies van deze bijzondere mens te verwerken en moge alle goede herinneringen aan hem daarbij een troost zijn..

Linda DE BRUYNE

Linda DE BRUYNE- 2/08/2018