Begrafenissen BRUYLAND

Rouwruimte

Mijnheer Dirk Verbrugge

Photo 495322
Woonachtig te Aalst (9300, België)
Geboren te Sint-Joost-ten-Node (1210, België) op vrijdag 18 augustus 1961
Overleden te Aalst (9300, België) op zaterdag 30 juni 2018 op 56 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Veronique Kaekebeke

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 3 juli 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Dirk Verbrugge. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

21 berichten (15 privé)
Rouwbetuigingen

Aan Veronique en familie wil ik mijn oprechte deelneming betuigen bij het overlijden van Dirk. Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Jacqueline De Smet- 6/07/2018

Rouwbetuigingen

Veel sterkte aan Veronique, Lena en Marc. We zullen hem nooit vergeten. Ik zal hem mij altijd herinneren als de positieve Dirk, altijd gepassioneerd in alles wat hij deed, één van mijn trouwe fans die kwam kijken naar het toneel en achteraf toffe reacties gaf, een goede muzikant, een goede vriend, een prachtige vader en man. Het ga je goed Dirk. Veel sterkte van Kimmy en Koen.

Kimmy De Vis- 6/07/2018

Rouwbetuigingen

Veel sterkte toegewenst aan Véronique , en de ganse familie . Dirk zal ons altijd bijblijven als een toffe kameraad , met veel humor , eerlijk en oprecht , altijd klaar om te helpen, en vooral een virtuoos op zijn sax . We zullen nog veel aan hem denken . Vanwege Marielle Seghers , Luc Seghers & Anna Huysmans .

Marielle Seghers- 5/07/2018

Rouwbetuigingen

Beste Veronique en familie,

onze oprechte deelneming. Veel sterkte in deze moeilijke tijden. Dat jullie troost en steun mogen vinden bij elkaar.

Andy en Lindsay Assez-Mesure

andy assez- 4/07/2018

Rouwbetuigingen

Mijn oprechte deelneming aan Dirks vrouw Veronique, aan hun dochter en aan de ganse familie. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden.

Peter Vrijdaghs- 4/07/2018


De andere berichten ...