Begrafenissen BRUYLAND

Rouwruimte

Mijnheer Wouter Geldhof

Photo 482261
Woonachtig te Opwijk (1745)
Geboren te Aalst (9300) op zondag 13 november 1977
Overleden te Opwijk (1745) op donderdag 22 maart 2018 op 40 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Stephanie De Munck

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zaterdag 24 maart 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Wouter Geldhof. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

123 berichten (105 privé)
Rouwbetuigingen

Lieve Stef, lieve kids van Wout en Stef,
Ik denk zoveel aan jullie...aan Wouter en zijn lieve lach. Met de lente die voor de deur staat, is het zo onwezenlijk dat hij er niet meer is.
We gaan hem allemaal heel erg blijven missen en ik wens jullie oneindig veel sterkte toe om dit grote verdriet te dragen. Heb elkaar lief....en weet dat jullie altijd welkom zijn in Diest. Ook op het onverwachte, lieve kus.

Caroline Coppens- 4/04/2018

Rouwbetuigingen

'Omdat er liefde is
bestaat er geen
voorbij. In alle
eeuwigheid ben jij...'
(Toon Hermans)

Kris Tina Michiel en Wine Govaert - Van den Meersschaut- 29/03/2018

Rouwbetuigingen

Wonderbaarlijke kwajongen, fenomeen. Minzaam, behulpzaam, grappig. Universiteitstraat, Watersportbaan, Overpoort (en terug). Solide, hard rock, AC/DC. Milieu en energie, kortsluiting, duisternis. Ik draag een stukje van je mee. Rust zacht, Wouter!

Hannes Descamps- 28/03/2018

Rouwbetuigingen

Onze innige deelneming en heel veel sterkte in deze moeilijke periode voor gans de familie

Rita Maesschalck- 28/03/2018

Rouwbetuigingen

A very special person has left us as a complete surprise! During the years we knew each other it has always been enriching to meet Wouter in private or professionally. He added tremendous value to his environment and was a great colleague who always was to the point and displayed great talent. My sincere condolences go to his family. Dr. Jan Haizmann (client and friend)

Jan Haizmann- 28/03/2018


De andere berichten ...